Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Körömápolás

Köröm

  1. Otthoni köröm készítés: A szakemberek is azt mondják, hogy a megfelelő előkészítés az egyik legjobb körömápolási tanács, amit mindenkinek meg kell fogadnia. Egyértelmű, hogy mielőtt bármi másnak neki kezdenél, el kell távolítanod az előző körömlakkot. Következő lépésként vágd és reszeld le a körmeid a kívánt formára. Folytasd egy alaplakk felvitelével, amely megvédi a körmeid az elszíneződéstől és a színt is tartósabbá teszi.

Forrás: http://www.retikul.hu

2.  Gél lak: A lakkzselé (vagy ismerheted úgy, mint gél lakk, zselés lakk, hybrid lakk stb.) az UV fényre kötődő zselék és a hagyományos körömlakkok előnyeit egyesíti. A lakkzselét használhatod természetes körömre, porcelánra és zselés műkörömre egyaránt. A lakkzselét a körömlakkozáshoz hasonlóan kell felvinni a körömre. Tehát a használata egyszerű, viszont a tartóssága kiemelkedő, akár 3-4 hétig is gyönyörű marad.

Forrás: http://www.moonbasanails.hu/lakkzsele.html

3.Műköröm készítése lépésről, lépésre: a legelső lépés mindenekelőtt, hogy a saját és a vendégünk kezeit is megmossuk és fertőtlenítsük. A tisztítás után meg kel vizsgálni, hogy a köröm és a környező bőrterület ép- e, ha mindent rendben találtunk, akkor kezdhetjük meg a műköröm építésének folyamatát. Nagyon fontos, hogy műköröm építés előtt tilos a manikűr!!! Műkörmöt ne készítsünk:

 - ha a vendégünknek van beteg, ill. gombás körme, ezt minden esetben kezeltesse,

- ha nagyon sérült, esetleg gyulladt, gennyes körme van,

- ha a vendégünknek valamilyen fertőző betegsége van, vagy lázas állapotban van,

- ha a kézen szemölcs található, azt is a vendégnek kezeltetni kell.

Forrás: http://www.diamondnails.hu/mukorom-keszites

 
 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 26667
30 nap: 427
24 óra: 11